Geld winnen met bingo Online bingo Jackpot Keno Bingolot spelen Review Bingocams.com

Bingo

Al enige tijd is bingo een van de gezelligste gezelschapsspellen voor zowel jong en oud. Dat heeft ook tot gevolg gehad dat ook online het bingo spel steeds meer voor geld wordt gespeeld. De mogelijkheden zijn enorm groot online en ook kent het online spelen ontzettend veel voordelen. We moeten echter niet vergeten dat het spelen offline, in een speelhal of een café, ook ontzettend leuk kan zijn. Het biedt dan zowel spanning en sensatie, maar ook gezelligheid door het samenzijn. Een perfect spel!

Geschiedenis bingo

Het spel bingo is in de 16e eeuw ontstaan in Italië. Het spel kwam voort uit een Italiaanse loterij genaamd de Lo Giuoco del Lotto d 'Italië. Deze loterij is opgericht in 1530 opgericht en is tot op de dag van vandaag nog steeds een ontzettend populaire loterij in Italië. Een lange tijd werd bingo alleen gespeeld in Italië. Dit veranderde in 1778 toen ook Frankrijk fan raakte van het gezelschapsspel. Het primaire doel van dit spel was om de educatie te ondersteunen. Het werd bij Duitse kinderen gebruikt als een manier om het vermenigvuldigen van getallen beter on de knie te krijgen.  De naam van Bingo is afkomstig  van het woord Beano. Dit woord komt af van het woord bonen die vroeger werden gebruikt om het getal af te dekken.

De werking van bingo

Het spel bingo wordt gespeeld met 75 getallen die zijn genummerd van 1t/m 75. De spelleider trekt één voor één een nummer uit de bak en roept deze om. De spelers hebben ieder een of meerdere spelkaarten waarop een of meerdere tabellen staan. Een tabel bestaat uit 5x5 rijen die ieder zijn aangeduid met een letter die samen het woord bingo spellen. In deze 25 vakjes staat 24 getallen en is een vakje leeg. De reden hiervoor is dat men zo  geen bingo diagonaal kan krijgen. Wanneer de spelleider een nummer omroept dat op de speler zijn tabel staat, streept de speler deze af. Heeft deze horizontaal of verticaal 5 nummers afgestreept? Dan heeft deze bingo en wint deze een prachtige prijs.

Artikelen

Geld winnen met bingo

Met bingo zijn niet allen prachtige prijzen te winnen zowel online als offline, er zijn ook prachtige geldbedragen te winnen. Daar speel je natuurlijk voor als speler. Naast de spanning en de sensatie speel je natuurlijk wel om iets! Je wilt natuurlijk dat die energie die jij levert wel resultaat heeft! Bekijk nu de handige manieren van het w

Lees meer...

Online bingo

Steeds meer bingo games vinden plaats online. De mogelijkheden verschillen in de meeste gevallen wel met elkaar. Uit vele verschillende online bingo games kun je kiezen die ieder zijn verwerkt in een nieuw en spannend thema. De inzetmogelijkheden zijn ook altijd anders, maar dat hangt natuurlijk ook sterk af van het te besteden budget van and

Lees meer...

klik hier klik hier klik hier